3 зручні сервіси для ефективної комунікації під час карантину

Їх можна використовувати для групових дзвінків і конференцій або кавоперерви онлайн.

Через карантин багато людей змушені працювати віддалено. Пропонуємо підбірку сервісів, які допоможуть “зібрати” працівників разом:

  • Zoom
    Завдяки програмі можна одночасно спілкуватись зі 100 людьми, але вона має обмеження на один сеанс – до 40 хвилин. Сервіс використовують не тільки для групових дзвінків, а й для вебсемінарів і конференцій. Під час спілкування є змога обмінюватись файлами, демонструвати екран, записувати розмови у кількох форматах і залучати спікерів за номером телефону. Zoom можна інтегрувати з Google Календарем чи Outlook і планувати майбутні конференції.
    Скачати https://zoom.us/
  • Whereby
    Безкоштовна версія сервісу дає змогу залучати до розмови одночасно чотири людини. Доступна як у браузері, так і в мобільних додатках. Можна спілкуватись у чаті, ділитись екраном, інтегруватися з YouTube – транслювати відео одночасно всім членам команди.
    Скачати https://whereby.com/
  • Discord
    Сервіс, який створили для комунікації геймерів під час ігор. Нині його можна використовувати як звичайний додаток для групових дзвінків і діалогів: доступні аудіо- та відеодзвінки, можна створювати групи, відеоконференції та обмінюватись файлами.
    Скачати https://discordapp.com/