Контролери львівського електротранспорту відтепер працюють із жетонами

Нововведення запрацювало учора.

Львівські контролери тепер використовують нові жетони. Вони є металевими, тут зазначено посаду, логотип підприємства та порядковий номер.

На лінії всіх маршрутів на роботу вийшли контролери вже з оновленими жетонами. Його можна побачити на грудях кожного з працівників контролю ЛКП « Львівелектротранс». Раніше були дійсними картки-жетони, це такі прямокутні паперові посвідчення, наразі вони вже є недійсними, тепер дійсними є тільки металеві жетони“, – розповідає речниця комунального підприємства «Львівелектротранс» Христина Осадчук.

Відповідно до Правил користування електротранспортом у Львові, контролер ЛКП «Львівелектротранс» повинен мати посвідчення, жетон контролера і штрафні квитанції встановленого зразка та на вимогу пасажира пред’являти його й посвідчення пасажирам. Додатково контролер може користуватися нагрудною камерою та іншими технічними засобами, зокрема — під час виникнення конфліктних ситуацій.

Додамо, наразі працівники ЛКП «Львівелектротранс» можуть пред’являти окремо жетон та посвідчення. Згодом вони матимуть більш зручний варіант, а саме — чохол-портмоне для жетона та посвідчення.