Львів’ян запрошують на виступ легендарного американського оркестру

Сьогодні, 9 жовтня, у Львівській національній опері під час концерту «Музика свободи» звучатиме джаз у виконанні музикантів Військово-повітряних сил США в Європі. 

Цьогоріч  The USAFE Band відкриває урочистості на честь Дня захисника України у Львівській національній опері. У Львів джазмени привезли програму, присвячену історії збройних сил України та США.

Зі сцени опери прозвучать знакові твори засновника The USAFE Band Гленна Міллера, Бінга Кросбі і Елвіса Преслі. На гостей Опери чекає парад прем’єр: надихаючий американський джаз часів Другої світової війни і свінгові версії українських патріотичних пісень «Многая літа», «Червона калина», «Лента за лентою».

Оркестр заснований у 1943 році. За цей час музиканти оркестру Військово-повітряних сил США дали більше 20 000 концертів. Легендарний оркестр, що розташований на військовій базі Рамштайн в Німеччині, знаменитий виступами для монархів і глав держав.

Концерт відбудеться о 19 годині у Львівському оперному театрі. Квитки ще є у наявності, тому поспішіть зробити цей вечір незабутнім.