На Львівщині ліквідовують наслідки нічної негоди

В області, як і попереджали синоптики, лютував сильний вітер.

У ніч із 23 на 24 лютого Львіщина потерпіла від негоди. Зокрема, у Львові через сильний вітер на на вул. Любінській, 89 на припаркований автомобіль впало дерево.

Загалом же в області сильні пориви вітру повалили декілька дерев. Як повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини, до рятувальників надійшов один виклик. Сильний вітер повалив дерево у Сокалі.

Окрім того, за інформацією на сторінці Ігоря Зінкевича у Facebook, у Шегинях від сильних поривів вітру на проїжджу частину дороги впало декілька гілок дерев.

А на ділянці дороги Куликів — Львів на узбіччя впало близько 5 дерев. На перехресті Стрийська – Наукова сильний вітер зірвав навісні дорожні знаки.

Негода спричинила затримку низки поїздів, які курсують через Львів. Зокрема, це пасажирські поїзди Київ — Трускавець Львів — Солотвино, Бахмут — Львів, а також кілька приміських потягів.

Наразі зафіксовано падіння дерев на колію та нависання гілок на лініях електропередач, що завадили роботі залізничної інфраструктури. Зараз працівники Укрзалізниці працюють над ліквідацією наслідків негоди.