На Львівщині шукають чоловіка, який вбив 22-річну дівчину

Стрілянина сталась учора ввечері у Пустомитах.

На Львівщині поліцейські розшукують зловмисника, підозрюваного у вбивстві та замаху на вбивство. Це 56-річний чоловік, мешканець Харківщини.

Інцидент трапився учора ввечері у місті Пустомити на вулиці Садовій. Тут сталась стрілянина, внаслідок якої поранено двох осіб – молоду дівчину та чоловіка.

«Проведеними заходами було встановлено, що близько 21.00 на вулиці Садовій у Пустомитах 56-річний житель Харківської області вистрілив у голову своїй знайомій, 22-річній мешканці міста Яворів, а також поранив очевидця події, котрий кинувся на допомогу дівчині. Зловмисник втік на мікроавтобусі «Фольксваген Т5». На території Львівської області введено поліцейську операцію , до розшуку та затримання зловмисника задіяні працівники усіх без винятку підрозділів поліції Львівщини, патрульні поліцейські та співробітники інших служб», – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський

Внаслідок отриманого поранення дівчина померла дорогою до лікарні у кареті «швидкої», а 42-річний мешканець Пустомитівського району з вогнепальним пораненням був госпіталізований.

Згодом в лісовому масиві між селами Наварія та Поршна Пустомитівського району поліцейські виявили мікроавтобус, на якому втік зловмисник. Тепер йому загрожує довічне увязнення.

Увага! За підозрою у вчиненні вбивства та замаху на вбивство розшукується Тур Віктор Васильович, 1963 року народження, житель Харківської області. Прикмети: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування зловмисника, просять зголоситись на оперативну лінію 102.