Прем’єр Ізраїлю похвалив Зеленського: країна розвивається вдвічі швидше

Прем’єр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу під час офіційного візиту в Україну у понеділок, 19 серпня заявив, що з часу президенства Володимира Зеленського країна почала розвиватися вдвічі швидше, повідомляє “Українська правда”

“Я побачив, що з часу, коли вас обрали, практично вдвічі країна почала розвиватися швидше. Я не думаю, що це просто збіг, я думаю, що це відображає те, яким чином були натхненні люди до цього візиту і до вашого бачення щодо мирної і процвітаючої України”, – наголосив Беньямін Нетаньягу під час брифінгу

За словами Нетаньягу, Україна і Ізраїль має багато чого спільного. Він повідомив, що під час зустрічі 19 серпня він домовився із Зеленським про спільний проект в Умані.

Нетаньягу заявив, що країни домовилися розширити угоду про Зону вільної торгівлі.

Він додав, що протягом візиту вдалося прийняти два важливих рішення: По-перше, треба одразу працювати над угодою про ЗВТ, коли пройдуть вибори до нашого парламенту, ми зможемо її ратифікувати, оскільки ми її розширюємо, в тому числі, на сферу послуг.

По-друге, у Києві і Єрусалимі треба відкривати спеціальні центри високотехнологічного розвитку. Таким чином, ми будемо обмінюватися технологіями і залучати українців до нашої індустрії, бо ми будемо робити спільні інвестиції в цю сферу тут, в Україні”.