У Львові організовують аукціон зустрічей, щоб допомогти безпритульним тваринам

Купи зустріч – врятуй моє життя! Саме з таким проханням звернулися б маленькі вухастики, якби могли говорити. Адже, ті тварини, які залишилися на вулиці без домашнього тепла та затишку, потребують допомоги. Саме з цією ідеєю ЛКП «Лев» організувало благодійний аукціон зустрічей, інформує «Перший Західний».

Аби допомогти чотирилапим долучайтеся до аукціону, придбавши зустріч з котримсь з учасників або ж самому можна стати людиною-лотом. Для цього зробіть ваше фото, надішліть його на пошту ЛКП разом з коротким описом про себе чи про своє захоплення. Для того, щоб придбати зустріч, необхідно знайти фото людини на сторінці аукціону у Фейсбук та зробити свою ставку під ним. Перша – 50 грн, кожна наступна додаткові 20 грн. Кошти підуть на допомогу та лікування бездомних тварин, що постраждали від вуличного життя. Це нагода не тільки познайомитись з цікавою людиною, а й зробити життя одного хвостатого трішки кращим.

«До нашого аукціону уже долучився рекордсмен Книги рекордів Гіннеса Олег Тягнизуб і Станіслав Горуна і ми плануємо ще більше долучити відомих львів’ян, які захочуть допомогти безпритульним тваринкам», – розповіла речниця ЛКП «Лев» Віра Готь.  

Аукціон триватиме з 22 лютого по 31 березня. Після закінчення організатори визначать найбільшу ставку під кожним фото. Благодійнику залишиться внести кошти та насолоджуватись прогулянкою з новим другом чи подругою.