У Львові та області карантин поки що не послаблюють

Через збільшення кількості хворих протягом останніх днів.

До 1 червня на Львівщині не будуть послаблювати карантин. Таке рішення прийняли на засідання обласної комісії ТЕБ і НС. Все через те, що інфікованих на COVID-19 протягом останнього часу виявляли все більше.

“З початку тижня померло 11 людей, ще понад 300 отримали позитивний результат на коронавірус. Наступне засідання заплановане на понеділок, 1 червня, з метою з’ясування ситуації щодо прийняття рішення про залишення в силі чи пом’якшення карантинних заходів”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Львівська міська рада відреагувала також.

“Сьогодні на комісії ми розглянули протокол, який був прийнятий сьогодні на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ і НС. Мова йде про продовження карантину до 1 червня. Відтак поки послаблення карантину не буде відбуватися. Наступне засідання міської комісії ТЕБ і НС відбудеться у понеділок, на якому будемо приймати відповідне рішення, опираючись на ті показники захворюваності, які в нас будуть на вихідних. Також на засіданні комісії було затверджено ряд протоколів. В першу чергу це стосується протоколів проведення екскурсій. Також ми дали дозвіл на роботу і затвердили протокол для коворкінгових зон в офісних приміщеннях та туристичних агенцій”,розповіла керівниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові Галина Слічна.