Збірна України один з товариських матчів проведе у Львові

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко запропонував провести останні перед чемпіонатом Європи матчі національної збірної в трьох містах України. Про це він повідомив на свої Facebook-сторінці.

«Маю гарні новини для всієї футбольної родини України. Напередодні Євро-2020, окрім виїзних матчів із Польщею й Францією, наша національна збірна проведе ще три товариські зустрічі. І всі три гри головна футбольна команда проведе вдома», – написав Павелко.

Отож, 26 травня у Харкові Україна зіграє зі збірною Кіпру, 2 червня у Києві – принциповий матч із Північною Ірландією та 7 червня у Львові відбудеться заключна гра напередодні Євро зі збірною Ізраїлю.

Таким чином, ці три матчі відбудуться на Сході, в Центрі та на Заході України.

«Вболівальники з усіх регіонів матимуть можливість зарядити своїми емоціями головну команду напередодні вирішального турніру. І взагалі, це символічно, адже футбол останнім часом — це те, що об’єднує нашу країну й дарує позитивні емоції мільйонам уболівальників», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що Збірна України стартує на Євро-2020 14 червня, коли зіграє з Нідерландами в Амстердамі, 18 і 22 червня – в Бухаресті з суперником, який стане відомий у березні 2020 року, та Австрією.

Фінальний турнір чемпіонату Європи 2020 року відбудеться у 12 містах у всій Європі з 12 червня до 12 липня.