Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву на звільнення

Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від Керівника Офісу президента України Андрія Богдана. Це відбулося під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську в рамках робочої поїздки Глави держави. Повідомляється на сайті глави держави.

«Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку», – заявив Володимир Зеленський.

Зеленський зазначив, що станом на сьогодні не підписував цю заяву. Також президент зазначив, що за потреби може показати суспільству всі заяви на звільнення від членів його команди.

Нагадаємо, напередодні у низці ЗМІ з посиланням на власні джерела з’явилася інформація начебто керівник Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення за власним бажанням.