Архів: за Вівторок, 14 вересня 2021

На 65 вулицях Львова сьогодні можуть відключати світло

Знеструмлення можливі від ранку і до 17.00 год. у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт, – повідомили у ПАТ «Львівобленерго». Подаємо  по районах перелік тих вулиць і будинків, де можливі відключення. 


Економіка України не мотивує студентів вчитись у магістратурі

Дослідження, яке показало тенденцію до зменшення кількості студентів у вищих навчальних закладах Львова, прокоментував Віталій Кухарський, проректор з науково-педагогічної роботи ЛНУ ім. Івана Франка. 


Перший пішов. Закарпаття переходить у “жовту” карантинну зону

У Закарпатській області погіршується ситуація зі захворюваністю на COVID-19, відтак з наступного тижня регіон буде віднесено до жовтого рівня небезпеки.  Більшість закладів освіти перейдуть на дистанційну форму навчання. 


Частина Шевченківського району завтра буде без води

Відключення від водопостачання чекає на понад 20 вулиць району, з 09.00 і до 22.00 год. Причина – планові роботи з перепідключення новозбудованої ділянки водопроводу на вул. П.Орлика, – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал». 


Завтра у Львові попрощаються з Героєм України Іваном Маланичем

Парастас відбудеться сьогодні, о 19:00 год., у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Звідти завтра, об 11:00 год, і розпочнеться чин похорону. Ветерана АТО поховають на Личаківському цвинтарі.


Шумите вночі? Тоді готуйте телевізор для конфіскації

Надто галасливі сусіди не дають спати чи нав’язливий звук болгарки заважає відпочинку у вихідний день? Якщо з шумними сусідами по-доброму домовитись не вдається – тоді є методи, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення і навіть Кримінальним кодексом. Про способи впливу розповів Ярослав Жукровський у новому випуску “Юридичних нюансів”.