Архів: Листопад 2021

Перехрестя Бандери – Антоновича відкрили для проїзду

Від сьогодні, 1 листопада, відкрили для руху транспорту перехрестя вул. Бандери – вул. Антоновича. Відтак проїзними є вул. Русових і вул. Митрополита Андрея, а вул. Бандери є проїзною на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Про це  повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк. 


Понад 65 тисяч львів’ян вже подали заявки на отримання е-квитка

Всі заявки надійшли від пільгових категорій львів’ян, адже наразі тільки вони мають таку можливість. Оформити загальну (не пільгову, безіменну) карту “ЛеоКарт” львів’яни зможуть орієнтовно в грудні.  


У трьох районах Львова завтра виключатимуть воду

У Личаківському, Сихівському і Галицькому районах Львова завтра, 2 листопада, не буде води. Причина – перепідключення новозбудованої ділянки водопроводу на вул. Зелена-Пасічна, – повідомили в


Культуру Львова нанесли на карту

На спеціальній онлайн-мапі подано усі інституції, колективи, громадські об’єднання Львова, які позиціонують себе як “культурні”. На карті вказано чим займається організація, контакти, лінки на всі сторінки у соцмережах, посилання на сайт. 


У Львові шукають вибухівку у трьох торгових центрах

Поліцейські перевіряють інформацію про замінування у трьох торговельних центрах Львова. Анонім повідомив про закладення вибухівки у торгово-виробничому комплексі «Південний»,  ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» і ТЦ «Інтерсіті», що на пр.Чорновола.


Ідея повернення дітей у школи сподобалась львів’янам

Це результати голосування за відповідну петицію. Вимога тільки сьогодні вранці зареєстрована у Єдиній системі місцевих петицій. За неповний день ініціатива зібрала понад 200 голосів, тобто практично половину від потреби.