Акція “1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу” на Львівщині змінює формат

Через карантинні обмеження.

“1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу” на Львівщині висадять 17 квітня. Організатори просять усіх, хто зареєструвався, мати на увазі, що змінився і сам формат акції.

“Ми закликаємо всіх до індивідуальних висаджень дерев у рамках проєкту “Greening the Planet”. Просимо тих, хто зареєструвався, планувати доїзд до місця висадки дерев, особистим транспортом. Для нас важливо дотримуватись усіх карантинних норм, а також важлива безпека кожного, хто прийматиме участь у висадці, – кажуть організатори.

І додають, що для того, аби стати учасником Акції «1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу» потрібно:

  • висадити власне дерево, згідно визначених стандартів та норм вашого регіону
  • зробити фото або відео процесу висадження дерева
  • зареєструвати власне висадження дерева в термін до 20 квітня на сайті проєкту “Озеленення Планети” https://greeningplanet.org/participant/.

Нагадаємо, торік в Україні провели акцію «Мільйон дерев за 24 години». Тоді лише на території Львівської області висадили 212 тисяч дерев. В Україні ця цифра становила майже 1 млн 900 тис. саджанців. Цьогоріч така своєрідна зелена ініціатива розширює свої кордони до всесвітніх масштабів. 20 березня на нашій планеті висадять мільйон дерев. До Міжнародного проекту «Озеленення планети» долучаться сто країн світу.