Автобус у кюветі, трагедія на залізниці і зупинка канатної дороги на горі Тростян. Надзвичайні події на Львівщині

Автобус зі 40 пасажирами перекинувся в ніч на 30 січня у Золочівському районі, поблизу села Загірці. Автобус сполученням Харків – Слупськ (Польща).

Як попередньо встановили правоохоронці,  34-річний водій (мешканець Рівненської області) не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся на бік. У ДТП постраждали 14 осіб – мешканці Львівської, Харківської, Сумської Полтавської, Чернігівської та Київської областей.

Поблизу Львова, на залізничному перегоні у Пустомитах, потяг сполученням «Ужгород – Лисичанськ» збив двох людей. Жінка (43 роки) від отриманих травм загинула на місці, чоловік (52 роки) помер у лікарні. Про це інформують у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА. Трагедія сталась у ніч на 29 січня.

Семеро людей врятували надзвичайники під час пожежі у Львові на вул. Хорватська, 3. Загорання 29 січня ввечері виникло в одній з квартир на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку. Через сильне задимлення на верхніх поверхах мешканці вийшла на балкони і кликали на допомогу. Пожежники за допомогою рятувальних пристроїв вивели на свіже повітря 7 людей. З них – 4 дитини.

А на горі Тростян у Стрийському районі 30 січня зупинився крісельний витяг. На ньому було семеро туристів, зокрема одна дитина. Рятувальна операція тривала близько 30 хвилин. За допомогою альпіністського спорядження рятувальники зняли туристів з підйомника. Ніхто з людей не постраждав.