Безкоштовна мамографія у Львові: адреса та посилання

Рак грудної залози лідирує серед жіночих онкологічних хвороб в Україні. Кожна 7-8 жінка має проблеми з грудними залозами, але до лікарів звертається занадто пізно.

Аби виявити пухлину на ранній стадії жінок запрошують пройти безкоштовну мамографію у Львові. Фахівці рекомендують проходити таке обстеження що два роки у віці від 40 до 50 років, а після 50 років – один раз у рік. Це точний і найбільш ефективний спосіб обстеження здоров’я грудей. каже лікар-мамолог Дмитро Успенський.

«Мамографія в усьому світі вважається золотим стандартом для ранньої діагностики доклінічних форм раку молочної залози. І застосовується насамперед у жінок, в яких розмір молочної залози або середній, або великий із великою кількістю жирової тканини. Також мамографію слід використовувати перед призначенням фізіотерапії та гормональних препаратів»

Дмитро Успенський, лікар-мамолог

Пройти безкоштовне обстеження можна у Львівському обласному клінічному діагностичному центрі, що на вул. Пекарській, 69 б. До лікаря Дарини Трутяк можна записатися онлайн. З 26 квітня вільні місця є у лікаря Марії Каліщук. Вибір дати і часу, а також запис онлайн можна здійснити тут, або за номерами телефонів: 067 170 93 94, 093 170 93 94, (032) 253 81 80. Важливо мати при собі скерування від свого сімейного лікаря.