Більшість шкіл Львова завершать навчання на початку червня. Графік

Хоча деякі вчитимуться і до кінця наступного місяця.

У Львові розповіли, доки триватиме навчальний рік у школах міста. Кажуть, що навчання завершуватиметься по-різному, адже через карантин освітні заклади працювали також по-різному.

“Структуру навчального року затверджує педагогічна рада закладу освіти. У зв’язку з тим, що ввели карантині обмеження, у школах у різний час відбувалися канікули: ¸одні школи робили передвеликодні канікули, інші – ні. Тому завершення навчального року відбувається по-різному”, – розповіла начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

За її словами першими навчальний рік завершать початкові школи – починаючи від 28 травня. Також є окремі заклади, які вчитимуться до 25-30 червня.

“За попередньою інформацією, приблизно 80% шкіл навчатимуться протягом червня… Однак більшість шкіл завершать рік в межах 3 – 11 червня», – додала головна освітянка Львова”, – пояснила Зоряна Довганик.

Водночас необхідною умовою є відпрацювання кожною школою 175 робочих днів. Тож кожен заклад освіти, враховуючи кількість канікул та перерв у навчанні, сам вирішує, коли у нього повинен завершитись навчальний рік.

Перевірити, коли яка школа завершує навчання можна тут.