Де і за скільки у Львові можна одружитися за 24 години

За січень-березень 2021 року у Львові 312 пар скористалися послугою шлюб за добу. Ця процедура покликана зробити одруження максимально зручним і комфортним. Серед головних переваг – закохані можуть зареєструвати шлюб в час та у місці, яке оберуть. Ще одна перевага – це відсутність черг.

Найпопулярнішою локацією у Львові для одруження за добу є Комунальне підприємство «Подія 24/7». Тут ціна стандартного пакету становить 3700 гривень. На другому місці – Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай». Тут ціна 1530 гривень. Аби одружитися за 24 години на  стадіоні «Арена Львів», потрібно заплатити 1200 гривень.

Також ціна може змінюватися залежно від локації та організаторів укладання шлюбу.

«В середньому – це коштує від 1350 до 2-3 тисяч гривень. До прикладу в Трускавці – це 2 тисячі гривень, в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького – 1350 гривень», розповів начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Тарас Грень.

Окрім того, потрібно оплатити послугу Державної реєстрації актів цивільного стану. Якщо ви хоче взяти шлюб у будні дні, то державний збір становить 2 186 грн, а у вихідний день – 3 800 гривень.

Аби замовити послугу достатньо обрати місце, звернутися туди з паспортами та,  узгодивши деталі майбутнього свята, здійснити оплату. І вже наступного дня, або того ж самого – стати на весільний рушник.

Повний перелік локацій, де у Львівській області можна скористатися послугою «Шлюб за добу» за посиланням.

Вікторія МИСАК

Фото – ілюстративне.