До Дня вчителя педагоги львівських навчальних закладів отримають премії

У Львові педагоги міських навчальних закладів традиційно отримають доплати до Дня вчителя, який святкують у першу неділю жовтня.

“До Дня вчителя ми будемо мати грошову винагороду всім педагогічним працівникам, які працюють у школі, дошкіллі та позашкіллі у розмірі 80% до посадового окладу. Хтось буде мати 100%, хтось 50% – залежно від досягнень людини”, – повідомила радіо “Перше” начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

Також восени одноразові премії отримають медичні працівники, бібліотекарі, технічні працівники, завгоспи і заступники господарської роботи усіх шкіл Львова у розмірі 50% до посадового окладу.  Без премій не залишаться і прибиральники навчальних закладів, адже цьогоріч  вони мають великі навантаження.

“Премія у розмірі 150% або 50% до мінімальної буде прибиральникам, які працюють в наших школах у зв`язку з тим, що в них збільшився об`єм роботи, вони мають додаткові приміщення до прибирання, окрім того проводять дезінфекцію приміщень”, – додала Зоряна Довганик.

Зазначимо, що також впродовж вересня-грудня цього року  10 % надбавки отримають усі педагогічні працівники  закладів дошкільної, позашкільної і загальної середньої освіти.

І нагадаємо, що протягом серпня керівники навчальних закладів отримали диференційовані премії за підготовку до навчального року.