Дорожники відновили ремонт важливої траси на Львівщині

На автодорогу Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка заїхала техніка.

На Львівщині дорожники відновили ремонт дороги Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Цей шлях – важлива артерія, яка з’єднує районні центри області. Дорога є частиною нового кільця навколо Львова для транзитного транспорту, що прямує до міжнародних пунктів пропуску на кордоні з Польщею.

“Торік проводили масштабне відновлення автошляху Т-14-25 одразу на трьох ділянках. Зокрема, капітальний ремонт відрізків км 0+000 – км 12+000 від межі села Дроговиж у сторону села Велика Горожанка та км 24+500 – 34+000 від селища Комарно до кільцевої розв’язки на перетині з трасою Н-13 “Львів-Ужгород”, – повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА.

Додамо, що завдяки цьому ремонту буде з’єднано трасою Т-14-25 одні із основних магістралей Львівської області, зокрема: Київ – Чоп, Львів – Самбір – Ужгород, Львів – Шегині та Львів – Краковець.

Крім цього, відремонтована ділянка дороги Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка дозволить розвантажити магістралі Київ – Чоп та Західний обхід міста Львова.