INSO-Lviv представить оновлену програму бродвейських мюзиклів

У суботу, 3 жовтня, о 19 год. вокалісти Наталія Степаняк та Євген Прудик разом із оркестром INSO-Lviv представлять оновлену програму «Бродвей». Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

На концерті звучатимуть найвідоміші шлягери з бродвейських мюзиклів, які не втрачають своєї популярності і вже давно стали класикою. Організатори обіцяють розкішний вечір з естетикою симфонічного звучання оркестру, який закохує з перших тактів.

За словами керівниці правління INSO-Lviv Іоланти Пришляк, кожна подія оркестру унікальна за ідеєю та втіленням у життя.

«23 вересня ми виступали на Бродвеї. І хоч це було, тут, у Львові, на локації близько центру міста, але ця атмосфера переповнювала простір навколо, а музика запалювала неймовірні ритми свободи, ми мандрували на інший континент. Знаємо, що не всім охочим вдалось потрапити на концерт, але маємо чудову новину — вже в цю суботу, 3 жовтня, Бродвей повертається, дещо змінений, але не менш атмосферний», – розповіла Іоланта Пришляк.

Концерт відбуватиметься із дотриманням всіх карантинних вимог і на відкритому просторі. Захід відбудеться на території «Ennio Event Square» (вул. Джерельній, 22).

Квитки за посиланням.