Карантин із користю: займаємось спортом

Перший Західний продовжує рубрику: «як провести карантин із користю».

Окрім різноманітного навчання, під час вимушених “канікул” варто зайнятись спортом. Аби ловити заздрісні погляди подруг на пляжі – використайте час вдома з користю. На фейсбук-сторінці львівського фітнес-клубу Олімп знайдете колекцію з безкоштовних тренувань від експертів, яку чи не щодня поповнюють. Всі заняття пристосовані до того, аби робити їх вдома. Мінімум речей, які потрібні, – карімат та пляшка з водою. І – вперед, до рельєфного тіла.

Перед тренуванням не забудьте уточнити допустимі навантаження у свого сімейного лікаря.

Якщо ж спорт – не зовсім ваш варіант, то шлях до здорового і гарного тіла можна почати з налагодження раціону.

На платформі Прометеус запустили безкоштовний онлайн-курс «4 кроки до здорового харчування». Саме для вас зібрали іменитих українських експертів – дієтологів, нутриціологів, гастроентерологів, терапевтів та навіть психологів. Після простої реєстрації отримуєте доступ до лекцій. У них – чи не скарб з інформації. Вам не лише розкажуть, як сформувати «українську» тарілку, аби не витрачати зайвих коштів на їжу, а й пояснять психологію і фізіологію харчування. До слова, курс триватиме ще тиждень.

До слова, представники найвідомішого сервісу для медитації, HEADSPACE, заявили про безкоштовний, на час карантину, доступ до навчань основних принципів медитації.

Помедитувати можна й у додатку від НАЙК – NTC. Тут до ваших послуг беоплатно на час карантину пропонують не лише йогу, а й силові тренування та кардіо. Фахівці розмістили заняття тривалістю від пятнадцяти до сорока пяти хвилин. Після реєстрації можна налаштувати додаток під себе – вказати зріст, вагу, мету занять та особистий рівень активності.