Карантинних обмежень у Львові побільшало

Найбільше нові правила зачіпають невакцинованих мешканців. Для них закриті, зокрема, кінотеатри, театри, спортзали. Єдиний спосіб потрапити у ці заклади – негативний ПЛР- тест. 

Школи відправили на двотижневі канікули. Не працюватимуть також музичні школи і гуртки. Дитячі садки не закрили, але стали жосткішими карантинні  вимоги. 

Усі масові заходи проводити не можна. Виняток – стовідсоткова вакцинація в організаторів та учасників. Ще один варіант – негативні ПЛР-тести, зроблені не пізніше, ніж за 72 години до події. 

Заклади культури можуть працювати також винятково для вакцинованих чи зі “свіжим”  ПЛР-тестом. Загальна кількість відвідувачів не може перевищувати 50% від загальної кількості місць. 

У кафе, бари і ресторани, а також перукарні і ТРЦ невакциновані громадяни наразі можуть потрапити. Вимога до роботи цих закладів –  заповненість не більша ніж 50% і вакцинований персонал.

Нагадаємо, з 21 жовтня, скористатись автобусом, поїздом чи літаком міжрегіонального сполучення можуть тільки вакциновані громадяни з відповіднимм сертифікатом Невакциновані – з негативним ПЛР- тесто

Читайте також:

Із листопада у кафе, ТРЦ, ринки пускатимуть тільки з COVID-сертифікатом чи ПЛР-тестом

Жосткіші карантинні обмеження з 1 листопада анонсує перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.  Він розповів про формат роботи з понеділка, 18 жовтня, таких закладів,