Команда із Пустомит перемогла у грі “Сокіл” (“Джура”)

Цих вихідних на Сколівщині завршився обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Перемогу вдалось здобути команді із Пустомит.

Загалом у грі взяли участь 24 команди. Крім рою імені Назара Пеприка (Пустомитівська ТГ), призові місця отримали “Леви” із Франківського району Львова та рій “Легіон” із Гниздичівської ТГ.

Переможці обласного етапу представлять Львівзину на Всеукраїнському етапі гри, що відбудеться у Хотині за кілька тижнів.

“Обласний етап гри тривав упродовж 14 – 18 червня на турбазі «Карпати». П’ять днів вишколу зібрали в наметовому таборі більше двох сотень юних патріотів з різних куточків області. Школярі, доводячи свою кмітливість, спритність та хоробрість, наполегливо й завзято проходили випробування. Програма була різноманітною та насиченою, включала демонстрацію фізичних, інтелектуальних, моральних навиків, передбачала розважальну та відпочинкову складову, в межах якої відбувся концерт військової пісні та дискотека в українському стилі”, – розповіли у пресслужбі Львівської ОДА.

Додамо, метою гри “Сокіл” “Джура” є військово-спортивне й національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва.