Кому у 2022 році пощастить найбільше: прогноз астролога

За китайським астрологічним календарем 2022-ий – рік Чорного Водяного тигра. Ця тварина, яка описує енергію, активність та витримку говоритиме нам про способи та дії для досягнення успіху. З одного боку, буде необхідність бути готовим до рішучих дій та водночас мати достатню витримку, не діяти занадто поспішно, а обдумувати свої кроки та мотиви. А про те, що приготував новий рік усім знакам зодіаку Радіо ПЕРШЕ розповів астролог Олег Горбань.

ОВЕН

Для Овнів 2022-ий буде роком підготовки до нових можливостей і звершень, які прийдуть у 2023 році. Новий рік буде для них підсумковим. Овнам не варто сильно намагатися щось робити, діяти та кудись бігти, а зробити внутрішню переоцінку і спробувати надолужити втрачене.

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельців 2022-ий – рік колективної та соціальної діяльності. Для них дуже вдало буде займатися чимось у колективі. Також будуть дивіденди від якоїсь певної соціальної активності Тельців.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки матимуть неабиякі можливості у професійній сфері. Для них 2022-ий принесе перспективи і можливості у діяльності, роботі. Тому дуже добре вкладати зусилля в розвиток професійної сфери.

РАК

Для Раків 2022-ий принесе можливість поїздок, тому однозначно варто планувати подорожі. А якщо планувалися можливості у навчанні, то це якраз надзвичайно хороший час для того, щоб розпочати вивчення якогось потрібного для Раків напрямку.

ЛЕВ

Для Левів 2022-ий може бути як і вдалим, так і принести ризики у фінансовій сфері. Тому їм потрібно бути дуже пильними. Так, левам новий рік принесе можливості реалізації у цій сфері, але уважність потрібна в контексті спільних ресурсів. Також варто бути вкрай відповідальними по відношенню до боргових зобов’язань.

ДІВА

Аби 2022-ий був успішним для Дів, їм необхідно вкладатися в особисті стосунки. Для них наступний рік принесе дуже хороші можливості. Особливо для тих, хто приділятиме багато часу та уваги особистому життю.

ТЕРЕЗИ

Терезам у 2022 році необхідно звернути увагу на здоров’я. Вони матимуть нові можливості у роботі, а відтак і фінансові покращення. Це може бути навіть додаткова робота, яка в підсумку принесе важливий досвід і розвиток у професійні сфері.

СКОРПІОН

Скорпіони у 2022 році отримають можливість відпочинку і нею обов’язково потрібно скористатися. Дуже добре, якщо вони приділятимуть увагу своєму творчому розвитку та дітям. Тому що саме діти є дуже акцентованими для Скорпіонів у новому році.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці у 2022 році матимуть змогу реалізувати сімейні питання. Потрібно зайнятися питаннями родини, сім’ї, батьків. Також це дуже хороший рік для того, щоб здійснити плани, пов’язані із переїздом або покращенням житлових умов.

КОЗЕРІГ

Для Козерогів 2022-ий буде вдали для налагодження контактів, спілкування та комунікації з іншими людьми. Це вдалий час навчання, для недалеких поїздок і відвідин родичів. Загалом Козерогам варто зосередитися на взаємодії з людьми, завжди можна буде отримати якусь цінну, важливу інформацію, яка потім допоможе їм у досягнені цілей.

ВОДОЛІЙ

Для Водоліїв 2022-ий буде надзвичайно сприятливим у фінансовій сфері. Їм варто розглядати будь-які пропозиції, які мають змогу покращити матеріальне становище, тому що Водолії матимуть і перспективу і ріст. Цим варто скористатися, прислухатися до порад людей, що дуже їм допоможе.

РИБИ

І найуспішнішим 2022-ий стане для Риб. На них чекає багато можливостей у всьому. Цей рік дуже сприятливий, який відкриває можливості, нові перспективи. Єдине, що може завадити Рибам досягнути успіху – це їхня певна вроджена лінь та інертність. Так вони можуть проґавити свою можливість, тому їм варто мобілізуватися і бути готовими активно братися за ті можливості, які буде пропонувати життя.

Марта ЗАНЮК