Lviv Art Guide: свою мапу- гід тепер мають галереї, художні музеї і мистецькі центри Львова

Мапа-гід розрахована на львів’ян, які цікавляться мистецьким життям у місті, а також на аудиторію з інших міст і країн. Буде корисним новий проект і для колекціонерів чи галеристів.

Lviv Art Guide доступна у двох форматах, – розповіла у програмі “Інший погляд” голова Асоціації Галеристів у Львові Марта Троцюк. 

“У нас є сайт, де є інтерактивна мапа, де можна зайти, подивитись локації, прокласти собі маршрут, можна подивитися актуальні виставки і підбірку найцікавіших мистецьких просторів. Коли я говорю про мистецтво, я маю на увазі саме артгалереї, мистецькі центри та художні музеї. Така досить вузька ніша.”

Другий формат – це брошура-мапа. Безкоштовно її можна взяти у 39 локаціях Львова. 

“Тут і музеї мистецькі, і галереї, а також взяли для розповсюдження ці артгіди кафе, ресторани, кав’ярні, деякі готелі. Тобто, люди зацікавлені, навіть бізнеси зацікавлені, щоб туристи, гості міста отримували цей арт гід, тому що це є дуже така інноваційна штука у нас в місті, а, можливо, і в Україні.”

Брошуру можна також завантажити – за цим посиланням: https://bit.ly/3zTofXf .

Lviv Art Guide – доступний українською та англійською мовами. Інформація на сайті оновлюється кілька разів на тиждень, брошура – раз на квартал.