Львів’ян закликають доєднуватися до центральної каналізації

На сьогодні у Львові неканалізованими залишаються лише 79 вуличок. Там проживає 1,5% від загальної кількості мешканців Львова. Протягом останніх п’яти років на каналізування неканалізованих вулиць Львова з міського бюджету витратили 133 млн грн, проклали каналізацію на кількох десятках вулиць. Водночас мешканці не поспішають доєднуватися до централізованої каналізації – лише незначний відсоток здійснив підключення.

Протягом останніх років, зокрема, проклали каналізацію на вулицях Голубця, Поморянській, Миргородській, Корецькій, Купчинського, Польовій, Горіховій, Горівській, Січневій, Дріжджевій, Зборівській, Милорадовича, Терновій, Болбочана, у районі вулиць Ряснянська-Брюховецька, Січова, Полуднева, Зимновідська-Станційна, Тракт Глинянський (Кошова, Козацька, Табірна), Лучка, Грядкова, Черкаська, На Чвертях, Старознесенська (до вул. Богданівська), також побудовано напірно-самотічний каналізаційний колектор у селищі Рудно.

Мерія закликає мешканців не бути байдужими і приєднуватися до каналізаційної мережі. Для цього необхідно взяти технічні умови у ЛМКП «Львівводоканал» і виконати відповідні роботи.