Львівщина матиме 8 Центрів вакцинації

Вже цих вихідних на Львівщні працюватимуть 8 Центрі вакцинації населення.

Три іх них у Львові – продовжить роботу центр на Арені «Львів», два нових центри запрацюють у ТРЦ «Форум» та кінопалаці О. Довженка.

А в області відкриють 5 новиї локацій. У Львівській ОДА кажуть, що зараз обговорюють із місцевими владами, в яких саме локаціях будуть розміщені центри у цих містах.

“Всім містам – колишнім районним центрам, та з населенням, понад 3 тис. осіб, – запропонували знайти місця для того, щоб розгорнути центри вакцинації у вихідні. Закликаємо людей вакцинуватися! Зазначу, що у Центрі Довженка, наприклад, списки осіб наразі незначні, тому запрошуємо просто приходити робити щеплення навіть якщо Вам попередньо не телефонували. У всіх центрах щепитимуть вакциною «Coronavac», – зазначив регіональний координатор з вакцинації від коронавірусу у Львівській області Олег Когут.

За його словами зараз на Львівщині є 163 пункти щеплення, усі вони готові до роботи.

“Будемо ще готувати нові пункти, щоб забезпечити виконання тих завдань, які ставить перед нами Міністерство охорони здоров’я”, – запевнив медик.

Зауважуємо, що до центру вакцинації на Арені “Львів”  управлінням транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації забезпечено безкоштовний доїзд автобусом, який курсуватиме з пл.Є. Петрушевича та у зворотному напрямку.