Львівщина увійшла у трійку найпопулярніших туристичних місць України

Перше місце українці віддали Одесі.

Львівська область – друга у списку ТОП-3 найпопулярніших місць туристів в Україні. Крім того, регіон увійшов у п’ятірку таких локацій, які туристи хотіли б відвідати.Таке дослідження провело Міністерство культури та інформаційної політики.

За його результатами безпосередньо у рейтингу найцікавіших українських пам’яток друге місце посіла стара частина міста Львова (відзначили 34,8% опитаних) і четверте – Карпатські гори (19,7%).

До рейтингу популярних природних заповідників України потрапило «Розточчя», що у Яворівському районі.

“Друге місце після відомої морським відпочинком Одещини – достойний результат. Це певний підсумок, оцінка важливості нашої щоденної роботи за різними напрямками. По-перше, креативність у підході в облаштуванні самого об’єкту, так званого «туристичного магніту» – він має бути багатофункціональним та унікальним. По-друге, туризм – це завжди про інфраструктуру. До кожного об’єкту треба добратися. А це вже транспорт і дороги, на місці – можливість для тимчасового поселення”, – прокоментував результат голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Нагадаємо, найбільший замок Львівщині у Старому Селі відтворять у 3D форматі. Це доволі нова методика для України. Використати зроблений матеріал можна не лише для промоції, а й для того, аби відслідковувати стан самого замку.