Львівщину на вихідних чекає тепла, але мокра погода

До кінця тижня синоптики прогнозують на Львівщині мокру та вітряну погоду, на дорогах буде ожеледиця. Про це Радіо ПЕРШЕ розповіла синоптикиня Львівського гідрометцентру Олександра Тузяк.

Завтра, 12 березня, вночі та вранці пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с, на дорогах ожеледиця. Нічна температура -1°…+4°, вдень буде +4°…+9° .

 «13 березня опади припиняться, але 14 березня вдень очікується дощ».

Денна температура на вихідних підніметься до одинадцяти градусів тепла. А вночі буде від двох градусів морозу до трьох градусів тепла.

 «15 березня ми очікуємо зниження температури повітря, тому що буде проходити холодний атмосферний фронт з півночі. Також очікуються опади у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу. Вночі – місцями, а вдень – по всій території».

Не зважаючи на мокру погоду, дуже холодно не буде. Вночі 15 березня температура коливатиметься від двох градусів морозу до трьох градусів тепла. Вдень буде від нуля до семи градусів тепла.

Таку мінливу погоду у нашому регіоні синоптикиня прогнозує до кінця березня.

 «Очікуємо, що березень до кінця місяця буде досить мінливим. Дещо буде змінюватися тепла повітряна маса на холодну і триватиме це недовго – два-три дні».


Теми: