Львівська опера виходить з карантину: репертуар

І чекає глядачів вже 1 травня.

Львівський Оперний театр відновлює роботу після послаблення карантину. Артисти, які повернулися після тривалої перерви до театру зі всієї України, впродовж Великодніх свят представлять глядачам вистави та концертні програми вже 1 та 3 травня. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Також театр впродовж святкових днів (29, 30 квітня, 1 та 3 травня) можна відвідати з індивідуальною оглядовою екскурсією.

1 травня, субота, о 16:00 – балет «Кармен-сюїта» Ж. Бізе-Р. Щедріна

Запальна та пристрасна історія прекрасного і трагічного кохання, що відтворена в емоційному танці на сцені театру. Виконують артисти балету та оркестр театру під орудою диригента, заслуженого артиста України Юрія Бервецького.

Квитки: https://bit.ly/3xobr9P

3 травня, понеділок, о 18:00 – концерт «Моцарт-Гала»

Легендарна постать композитора В. А. Моцарта овіяна міфами та домислами, натомість, його музика – правдива, світла та життєствердна. Почувши музику композитора, Ви ніколи не забудете, як вона вперше торкнулася струн Вашої душі. Найвідоміші арії та ансамблі з опери «Дон Жуан», «Так чинять всі» та «Весілля Фігаро» виконують солісти та оркестр театру під орудою диригента, заслуженого артиста України Юрія Бервецького.

Квитки: https://bit.ly/3xw7Lmb