Маршрути №1001 та №184а поїдуть під іншими номерами

Приміські автобусні маршрути №1001 та №184а прийняли до міської транспортної мережі. Так вирішив виконавчий комітет Львівської міської ради.

Ці автобуси курсують до Рясне-Руське та Рудно. Після того, як вони стануть міськими, змінять нумерацію, а один – і частково свій маршрут.

Автобуси, які курсують до приєднаних громад, розпочинають свою нумерацію з цифри 9. Відтак, автобус №1001 буде їздити під номером 90, а №184А – під номером 92, – пояснив начальник управління транспорту Орест Олеськів.

Також майбутній маршрут №92 курсуватиме за частково зміненим маршрутом: у Львові кінцеву зупинку він матиме на вул. Дж.Вашингтона. 

«Оскільки цей маршрут на території міста дублює інші маршрути, прийнято рішення скорегувати його в частині курсування по Львову. Маршрут буде таким: Рудно – вул. Городоцька – вул. Ряшівська – вул. Патона – вул. Любінська – Університет – центр – вул. Личаківська – вул. Пасічна – вул. Дж.Вашингтона та у зворотному напрямі», – повідомив Орест Олеськів.

Майбутній маршрут № 90 курсуватиме без змін. Про дату початку роботи оновлених маршрутів у міській раді повідомлять додатково.