Майже 600 учасників АТО зможуть отримати земельні ділянки на околиці Львова

Депутати Львівської міської ради підтримали виділення земельних ділянок для майже 600 учасників АТО. За відповідне рішення депутати проголосували під час засідання сесії 4 вересня.

Зокрема, депутати підтримали ухвалу про зміну меж земельної ділянки, яка розташована між Львовом та селом Рясне-Руська. Як пояснив директор департаменту містобудування Сергій Коровайник, йдеться про 21 га землі, яку мають передати бійцям АТО для дачного будівництва. Загалом земельні ділянки на цій території отримують 589 учасників АТО.

Як йдеться у пояснювальній записці до ухвали, земельна ділянка, яку отримають бійці АТО, розташована між промисловою зоною «Рясне» та мікрорайоном Білогорща. Земельна ділянка хоч і розташована у Львові, але фактично перебуває у комунальній власності Рясне-Руської сільської ради.

Окрім того, депутати проголосували за ухвалу про надання кооперативу бійців АТО «Десант» дозволу на виготовлення документації для приватизації земельної ділянки на вул. Рахівській. Йдеться про земельну ділянку площею 0,5 га.