На «Арені Львів» завтра матч збірних України та Боснії і Герцеговини: карантинні вимоги і схеми руху

У вівторок, 12 жовтня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться відбірковий матч Чемпіонату світу з футболу за участі збірних України та Боснії і Герцеговини. Початок матчу о 21:45 год, а запуск вболівальників на стадіон почнеться о 18.45 год. 

Через епідемію коронавірусу на матч зможуть потрапити тільки ті вболівальники, які дотримаються певних вимог. Зокрема, на вході треба пред’явити один із наступних документів: 

  • негативний результат ПЛР-тестування (зроблений не більш ніж за 72 год. до початку заходу);
  • експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 (зроблений не більш ніж за 72 год. до початку заходу);
  • документ, що підтверджує повну вакцинацію. 

Діти до 18 років не потребують довідки про вакцинацію чи проходження тестів. Але це тільки за умови, що вони матимуть окреме місце.

Експрес-тест на антигени можна буде зробити безпосередньо перед матчем. Біля стадіону працюватимуть амбулаторії.

Робота громадського транспорту. Автобуси й тролейбуси, які курсують в напрямку стадіону, будуть працювати довше – до 01.00 год. Йдеться про автобуси №3а, 9, 10, 25 та 40, а також тролейбуси №25 та №22.

Крім того, після матчу від стадіону курсуватимуть два експрес-маршрути – до центру міста і на Сихів.

З 23.30 год. з вул. Стрийської (перехрестя з вул. Сокільницькою) шатл-баси їхатимуть до пл. Петрушевича, а з вул. Вернадського (8-ма дорога) – до Центру Довженка, що на Сихові.

Схему виїзду зі стадіону приватного транспорту оприлюднила Патрульна поліція Львівської області. 

  • із паркінгів P1.1, P1.2.P 1.3 P2,P4 можна буде виїхати через вул. Карла Мікльоша. Виїхати на вул. Стрийську можна буде лише здійснивши поворот праворуч. За потреби, водії зможуть розвернутися на перехресті вулиць Стрийська/Вернадського.
  • виїзд на так звану “кільцеву”, а саме трасу Київ — Чоп проводитиметься лише через один нижній виїзд.  Дозволятиметься поворот тільки праворуч. Розвернутися водії зможуть на транспортній розв’язці. Верхній виїзд буде перекритим.

Регулюватимуть рух патрульні поліцейські Львівської області.