На Львівщині презентують новий сайт для планування мандрівок

Новий сайт та оновлений бренд для природно-заповідних територій України покажуть вже завтра, 23 червня.

Презентація відбудеться у Яворівському національному природному парку. Вхід для учасників безкоштовний. Просять лише зареєструватись за посиланням.

“Під час заходу організатори влаштують справжню мандрівку-пригоду до маловідомих місць у Яворівському національному природному парку, а це, чи не єдине місце, де живуть нащадки диких коней – тарпанів. Бренд та сайт розроблено в рамках проєкту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», який фінансується урядом Німеччини через Кредитну установу для відбудови KfW”, – кажуть у Львівській ОДА.

Програма заходу:

14:00 Виїзд зі Львова

15:00 Похід «Головним Європейським вододілом» – мандрівка мальовничою стежкою поміж двох морів. Усі води з однієї сторони хребта – течуть до Балтійського моря. А з іншої – до Чорного. Легка мандрівка на 1.5 години.

16:30 Приходимо до таємного місця серед лісу «Еко-хутір Мочари».

Це єдине місце в Україні, де можна побачити нащадків диких – коней тарпанів. Їх тут розводять та доглядають. Цей вид коней зник, польським науковцям вдалося його відновити і кілька коней передали до Яворівського парку. Цього літа народилося кілька малюків. Буде можливість покататися верхи на конях.

17:00 Презентація бренду для природно-заповідних територій України та сайту, де можна спланувати мандрівку Україною

18:00 Неможливо приїхати до Яворівського парку і не повечеряти місцевим яворівським пирогом:)

18:40 Від’їзд до Львова

*Сайт працює у режимі beta. Учасників зустрічі просять попередньо протестувати сайт перед презентацією, та поділитися відгуками про роботу сайту


Теми: