На Львівщині завершують ремонт двох доріг Малого карпатського кола

Дорожники завершують ремонт двох автомобільних доріг, що в Сколівському районі: Славське – Хащованя та Славське –Вигода. У майбутньому вони повинні з’єднати Львівську та Закарпатську області. Про це повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

Щодо ремонту першого напрямку, то його проводили на ділянці від Захар Беркута до с. Хащованя. Ремонтували ділянку протяжністю 5 кілометрів.

«Підрядники ремонтують 2 мостові переходи, в межах населених пунктів влаштовують хідники, проводять роботи з водовідведення, невдовзі приступлять до улаштування підпірних стінок з габіонів. На виконання цих робіт з державного дорожнього фонду у 2020 році виділили приблизно 72 млн гривень. Роботи виконує підрядна організаціє ТзОВ «Автомагістраль-Південь», – розповів заступник очільника Львівської ОДА Юрій Бучко.

А на дорозі Славське –Вигода роботи проводили в межах Нижньої Рожанки і відремонтували 3,2 кілометри. Вартість робіт – 31, 5 млн грн. Там влаштували асфальтобетонне покриття, зараз проводять роботи з водовідведення та влаштовують хідники.

Нагадаємо, ці автошляхи ремонтують межах проекту «Мале карпатське коло», яке має з’єднати три області в Західній Україні. Протяжність автомобільних доріг становитиме приблизно 100 км. Уся ділянка буде облаштована освітленням, тротуарами та велодоріжками.