На порятунок Вікторії Полюги у школах Львівщини зібрали майже 2 млн грн

Майже 2 млн грн зібрали для лікування півторарічної Вікторії Полюги за допомогою акції «Квіти зів’януть, а життя розквітне».

Ще напередодні нового навчального року таку акцію організував благодійний фонд «Із янголом на плечі». Замість квітів, які учні традиційно купують на 1 вересня вчителям, гроші перераховували на лікування дівчинки. До акції долучилися майже 200 навчальних закладів Львова та області, – розповів директор фонду Юрій Федечко.

«Крім цієї акції у нас були ще 8 інших. Зокрема, аукціони футболок видатних спортсменів. Була також і «Благодійна скарбничка» у Фейсбуці. Загалом ми зібрали 2 млн. 600 тис. Таким чином змогли допомогти Вікторії і учасникам ініціативної групи перейти через половину зібраної суми»

Гроші, за словами Юрія Федечка, продовжують надходити і досі.

Нагадаємо, у маленької Вікторії Полюги важка генетична недуга – спінально-м’язова атрофія (СМА), від якої поступово слабнуть всі м’язи, втрачається здатність сидіти, тримати голову, а з часом і самостійно дихати. Дитину може врятувати єдиний і найдорожчий укол у світі, вартість якого 55 млн грн. Ще необхідно якнайшвидше зібрати 25 млн грн.  

Реквізити для допомоги за посиланням.

Читайте також:

Врятуємо ВІКТОРІЮ ПОЛЮГУ

У нас залишився всього лише місяць! На те, щоб зібрати 44 мільйони гривень. Це – не фантастика. Це – реальна історія про півторарічну львів’янку Вікторію


Депутати Львівської облради дали гроші на лікування Вікторії Полюги

617 тисяч гривень. Таку суму одноразової допомоги дали депутати Львівської обласної ради на лікування півторарічної львів’янки Вікторії Полюги. Кошти обласні обранці виділили з призначеного їм