На вихідних до львівських цвинтарів їздитиме більше транспорту

З 1 до 4 травня.

На час Великодніх свят у Львові вирішили збільшити кількість транспорту, який курсує до кладовищ. Усе для того, аби полегшити містянам добирання до могил рідних.

Йдеться, зокрема, про автобусні маршрути № 55, 38 та тролейбусний маршруту № 31. Вони їдуть до Сихівського та Голосківського кладовища.

“Власне, якщо ми говоримо про Голосківське кладовище, то ми підсилюємо маршрут № 55 – буде курсувати 4 одиниці. На нього можна буде сісти на вул. Під Дубом біля ТРЦ «Форум». Також збільшуємо частоту курсування тролейбусного маршруту № 31 до Сихівського кладовища – буде курсувати 4 одиниці, а також маршрут № 38 буде підсилено, він також буде курсувати до Сихівського кладовища. Ми збільшуємо кількість транспорту на вихідні з 1 до 4 травня”, – розповів начальник міського управління транспорту Орест Олеськів.

Водночас пасажири мусять бути у масках, водія же дозволено заповнювати лише сидячі місця. Єдина зміна стосується лише перевезення пільгових категорій: зараз діє рекомендація щодо проїзду пільгових категорій з 11 до 16 години.