На Жовківщині поліцейські врятували людей, які тонули в авто

У Жовківському районі Львівщини поліцейські врятували місцевих мешканців, яких витягнули з тонучого автомобіля. У ньому перебували місцеві мешканці – 19-річний водій та два пасажири – 16-річна дівчина і 28-річний чоловік. Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили в ГУ Нацполіції Львівської області.

Сьогодні, 21 грудня, близько опівночі, поліції Жовківщини під час патрулювання у селі В’язова помітила автомобіль «Фольксваген Кадді», який рухався з великою швидкістю, а потім злетів з моста у річку.

Пасажирку викинуло з автомобіля, а у салоні легковика, який почав занурюватися під воду, залишилися водій та ще один пасажир. Правоохоронці стрибнули у воду – один з поліцейських розбив вікно автомобіля, через яке витягнули непритомного водія і допомогли вибратися пасажиру.Правоохоронці оперативно надали потерпілим першу домедичну допомогу та викликали «швидку», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Водія та дівчину, яку викинуло з машини, з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу. Другий пасажир відмовився від медичної допомоги.

Відомо, що водій «Фольксвагена», який не впорався з керуванням перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його притягнули до адміністративної відповідальності.