Наступного тижня на дорогах Львівщини стартує багатоденна велогонка

Організатори чекають на дві сотні учасників.

У четвер, 22 квітня, на Львівщині розпочнеться TOUR DE LVIV REGION – Відкритий командний чемпіонат України в багатоденній гонці на шосе. Приїдуть не лише українські учасники, але і гості з європейських країн.

Стартуватимуть велосипедисти у Жовкві, де змагатимуться в індивідуальній гонці на час та груповій гонці. У суботу учасників змагань на автобусах партнерів East West Eurolines доставлять до Сокільників. Тут велосипедисти стартуватимуть у багатоденній груповій гонці на нещодавно відремонтованій дорозі Львів-Пустомити-Меденичі та Трускавець-Борислав-смт Східниця.

А в неділю, 25 квітня, спортсменів також прийматиме Трускавець та Борислав. Велосипедисти їхатимуть через Східницю, Урич, Верхнє Синьовидне та повернуться знову в Трускавець.

“Дуже важливо було знайти дороги, де б велосипедисти не створювали багато клопоту для автомобілістів. Також дуже хотілось знайти спонсорів, аби переможці отримали не тільки грамоти і медалі, а й приємні подарунки”, – розповів головний спеціаліст управління молоді та спорту Львівської ОДА, координатор змагань Роман Селіверстов.

Окрім українських велосипедистів, участь у змаганнях вже підтвердили спортсмени з Польщі, Іспанії та професійна команда, до складу якої входять громадяни Бельгії та Литви.