Ні – знущанням над тваринами: Львів долучається до Всеукраїнського маршу

Львів виходить на Всеукраїнський марш за тварин. У неділю, 5 вересня, за ініціативи гуманістичного руху UAnimals відбудеться головна зоозахисна подія України. Участь у заході візьмуть понад двадцять п’ять міст країни.

За словами зоозахисниці Оксани Джус, у Львові активісти стартують о 12 годині від оперного театру. Маршрут ходи пролягатиме через проспект Свободи до площі Ринок.

Активісти хочуть нагадати, що вони усіма силами захищатимуть тварин. Вони вимагають від влади приймати законопроекти, які дарують тваринам якісне і безпечне життя серед людей. 

Марш проводитиметься з дотриманням карантинних вимог. Також організатори просять не брати на захід тварин, які можуть стресувати у натовпі. Якщо ви долучитеся до акції із собакою, то візьміть воду для неї, а також пакети для прибирання.

Більше про марш, законопроекти, які захищають тварин в Україні та покарання для людей слухайте у нашому подкасті:

Читайте також:

Де у Львові безкоштовно чіпують чотирилапих

У Львові продовжують безоплатно чіпувати домашніх улюбленців. Це найнадійніший спосіб знайти власника собаки, якщо тварина загубилась. Львівський комунальний ветеринарний центр «ЛЕВ» оприлюднив перелік локацій, де