Перехрестя Бандери – Городоцька відкриють для проїзду вже наступного тижня

Ремонтні роботи там завершені. До кінця цього тижня територію будуть прибирати, наводити благоустрій, робити пробні виїзди трамваїв.

“Наступного тижня плануємо відкрити це перехрестя для проїзду”, – повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Водночас до кінця року триватиме капітальний ремонт на відрізку вул. С. Бандери, від вул. Антоновича до вул. Городоцької.

Нагадаємо, проектно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Проект реконструкції передбачав повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; зрізку зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт; реконструкцію всіх інженерних мереж.

Також влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення; влаштування з обох боків доороги велосипедних смуг чи велодоріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

Фото: Львівська міська рада