Перехрестя Бандери – Городоцька закривають на ремонт: у 1,4,6 трамваях та експрес-маршруті буде пересадковий квиток

Перехрестя вулиць С.Бандери-Городоцька, на ділянці від Тобілевича до пл. Кропивницького від сьогодні (23.00 год) і на місяць закривають для руху транспорту. Причина – реконструкція вул. Бандери.

На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку по вул. Тобілевича – вул. Федьковича. Це в напрямку до центру міста. По вул. Короткій – якщо транспорту курсує в напрямку до Залізничного вокзалу.  

Трамваї №1, №4, №6 будуть їхати до церкви св.Анни та у зворотних напрямках. Окрім того, з вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсуватиме експрес-маршрут. Автобуси працюватимуть з 6:30 год. до 23:00 год. Інтервал – 30 хв.

У цьому експрес-маршруті та трамваях №№1, 4, 6 діятиме пересадковий квиток, – розповів начальник міського управління транспорту Орест Олеськів.

«Автобусний квиток, придбаний у водія автобуса, матиме спеціальну позначку та буде дійсний, за умови компастування, у трамвайних маршрутах №№1, 4 та 6. Відповідно, з трамвайним квитком можна буде пересісти у шатл-бас, не оплачуючи додатково. При посадці у автобус водії вилучатимуть такі трамвайні квитки. Пасажирам, які мають картки на проїзд в електротранспорті, достатньо буде пред’явити їх водію автобуса».

Як працюватимуть автобусні маршрути можна подивитись за цим посиланням: https://bit.ly/2YQ1xRB