Поліцейські затримали зловмисників, які викрадали обладнання з будівництва

Вони причетні до щонайменше 5 крадіжок.

Поліцейські затримали мешканців різних областей України, які причетні до щонайменше п’ятьох крадіжок на будівництвах.

“Під час досудового розслідування встановлено, що шестеро зловмисників, мешканці Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької, Івано-Франківської областей та один – з Автономної республіки Крим віком від 18 до 42 років, винаймали помешкання у Львові. У своєму розпорядженні вони мали два мікроавтобуси, якими у темну пору доби їздили на будівництва, звідки викрадали металеві опори опалубки, які в подальшому перевозили в орендований гараж на зберігання”, – розповіли у поліції.

Поліцейські затримали їх 10 квітня відразу після скоєння чергової крадіжки – з новобудови на вулиці Пасічній у Львові. Тут вони викрали 250 стійок опалубки.

Правоохоронцям вдалось встановити причетність затриманих до щонайменше п’ятьох подібних крадіжок. Під час обшуків у них виявили викрадені з будівництв стійки, загальна вартість яких становить близько 1,3 мільйона гривень.

Слідчі повідомили про підозру затриманим.

Додамо, двоє із них раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за грабіж, хуліганство, нанесення тілесних ушкоджень, погрози вбивством та шахрайство.