Поліція розшукує львів`янина, причетного до вбивства

Поліція Львівської області розшукує Кутового Сергія Ігорович, 1979 року народження, жителя Львова. Він причетний до низки тяжких та особливо тяжких злочинів, вчинених на території Львівської, Тернопільської та Рівненської областей. Про це Радіо ПЕРШЕ повідомили в ГУ Нацполіції Львівщини.

Правоохоронці встановили, що 21 червня 2020 року вночі розшукуваний разом з двома спільниками проникли в будинок у селі Миклашів Пустомитівського району, де проживали 62-річний чоловік та його 56-річна дружина.

“Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, заволоділи грошима та ювелірними виробами, після чого втекли. Від травм чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомленні правоохоронців. 

30 червня затримали двох зловмисників – львів’ян віком 26 та 29 років. А третій нападник, Кутовий Сергій Ігорович, переховується від слідства. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування зловмисника, просять повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий територіальний підрозділ поліції. 

Слідчі вже відкрили кримінальні провадження за п.п.6, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.