Повірити в себе і діяти: жінок запрошують на спеціальний курс «Я зможу!»

Учасницям запропонують 5 надихаючих тренінгів: щоб підняти самооцінку, подивитись на себе зі сторони, знайти себе, навчитись фінансової грамотності тощо. 

Спецкурс «Я зможу!» розроблено в рамках проекту «Економічна безпека: чи є у жінок план «Б»? Запровадила  його громадська організація «Центр «Жіночі Перспективи» – за підтримки Українського Жіночого Фонду та уряду Канади. Про це розповіла голова «Центру «Жіночі Перспективи» Любов Максимович.  

“Не діло допомогти жінці підтримати її психологічно чи юридично. Треба допомогти їй стати на ноги, допомогти їй самореалізуватися. Ми занадто багато маємо негативних прикладів і  дуже хочеться більше позитивних кейсів,  позитивних моментів,” – наголосила Любов Максимович у програмі “Інший погляд”. 

Навчання розраховане на жінок, які знаходяться у невизначеній життєвій ситуації, потребують поштовху для самореалізації. 

“Для нас важливо, щоб після цих надихаючих тренінгів жінка сказала: О’кей, я вже інакша, я можу дати раду собі сама”. Адже, поки людина не зрозуміє, що її самореалізація, її успіх в більшості залежить від неї самої, то нічого не зміниться”. 

Спецкурс стартує у другій половині січня. Долучитись можна, зареєструвавшись у спеціальній формі:  https://bit.ly/3Jg7da5