Прорив труби у центрі Львова: частина автобусів відновили рух по маршруту

У Львові на вул. І. Франка, 21 триває ремонт трубопроводу. У Львівській міській раді повідомляють, що повністю вулиця не перекрита для проїзду транспорту, тому станом на зараз за зміненою схемою руху курсують лише автобуси № 45 і № 18, інші автобусні маршрути проїздять по вул. І. Франка. Водночас можливі затримки у русі.

Маршрут № 45 курсує: пл. Міцкевича — пр. Свободи — вул. Дорошенка — вул. Вербицького — вул. Коперника (надалі за маршрутом).

 Маршрут № 18 курсує: вул. Шота Руставелі – вул. Зелена — вул. Студентська — вул. І. Мечникова — вул. Личаківська (надалі за маршрутом), у зворотною сторону вул. Личаківська — вул. І. Мечникова — вул. К. Левицького — вул. Дніпровська — вул. Зелена — вул. Шота Руставелі (надалі за маршрутом).

Нагадаємо, у Львові зранку, 10 лютого, на вул. І. Франка, 21 трапився аварійний прорив трубопроводу. На час робіт цю ділянку перекрито для руху транспорту, а також без водопостачання залишилася вся центральна частина міста. Роботи триватимуть орієнтовно до 20:00.