Ремонт доріг: до завтра підрядники мають визначитись із графіком

На ремонт шляхів області витратять більше мільярда гривень.

Погода сприяє початку ремонтних робіт на дорогах. Так вважають у Львівській облдержадміністрації. Сьогодні заступник голови ЛОДА Юрій Бучко зустрівся із представниками підрядників і попросив їх до кінця цього тижня подати графіки ремонтів.

Коли берете участь у тендерах аналізуйте, чи зможете належно виконати роботи за цю суму. За неякісну роботу ви особисто нестимете повну відповідальність… Ми будемо без попередження виїжджати, проводити лабораторні перевірки, залучати громадськість та представників ЗМІ. Не забувайте про правила безпеки для своїх співробітників, наявність спецодягу, сигналів, освітлення, щоб вони могли виконувати свою роботу без загрози для їхнього життя”, – сказав чиновник.

Додамо, за кошти з держбюджету продовжать капітальний ремонт доріг Мшанець -Стрілки, Хильчиці – Ясенівці та моста на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне.

Також завершать Ясенів – Золочів, Золочів – Красне, Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Сокаль – Стоянів, Турка – Лопушанка, Дрогобич – Довголука, Кологори – Лучани, Стрілки-Новий Кропивник.

Окрім того, планують відремонтувати дорогу Садковичі – Чернихів, Загір’я – Суха Долина, Ясениця – Новий Кропивник.

Минулого року Львівська область сумарно “назбирала” 1,7 мільярда гривень з обласного та державного бюджетів. Їх витратили на ремонт 250 кілометрів доріг, серед яких – Мшанець – Стрілки, Ясенів – Золочів, Східниця – Верхнє Синьовидне, Боберка – Бориня, Славське – Хащованя, Турка – Східниця, Славське – Вигода. Також відновили 10 мостових переходів, наймасштабніший об’єкт – міст у Крушельниці.