Ремонт приймальних відділень та стадіонів: на Львівщині триває “Велике будівництво”

У межах програми «Велике будівництво» на Львівщині на медицину витратили 72 млн грн.

У Львівській області пріоритетними обрали медицину, а саме – реконструкцію приймальних відділень. Йдеться не лише про капітальний ремонт та реконструкцію приміщень, а й ремонт під’їздів до відділень, закупівлю нового обладнання та доступність для мало мобільних груп населення. Каже Іван Собко, заступник голови ЛОДА.

“Всі відділення капітально відремонтовані, відреставровані, техніка та усе необхідне медичне обладнання закуплене частково за кошти державного бюджету, також із місцевих бюджетів дофінансовували ці приймальні відділення. Зокрема йдеться про Червоноград, Стрий і Самбір”

Йдеться про 9 опорних закладів охорони здоров’я, зокрема Буську, Червоноградську, Дрогобицьку, Стрийську, Самбірську, Новояворівську лікарні; лікарню швидкої медичної допомоги та 8-му міську лікарні Львова. На це у межах програми витратили 72 млн грн.  Окрім цього, реалізовують також і низку спортивних об’єктів. Каже Роман Хім’як, начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА.

“В планах є запустити сім нових об’єктів. Це спортивний комплекс “Шахтар” у Червонограді, стадіон ім. Л. Броварського у Самборі, університет ім. Івана Франка у Львові (реконструкція кортів і майданчиків зі штучним покриттям), завершити об’єкти у Буську, Давидові та провести реконструкція стадіону у Яворові”

Зокрема на території Львівського університету фізичної культури, що на вул Черемшини, та у Львівському училищі фізичної культури», що на вул. Княгині Ольги мають з’явитися мультифункціональні майданчики для занять ігровими видами спорту.