Щедрий вівторок на Львівщині: подаруй дитині ноутбук

Щедрий вівторок традиційно проводять в останній вівторок листопада. Цьогоріч він припадає на 30 листопада. На Львівщині з нагоди цього проводять благодійну акцію «Подаруй дитині ноутбук».

Проєкт впроваджують ГО «Інший підхід» спільно з БФ «Карітас Львів», БФ «Сестри Даліли», Асоціацією легеневої гіпертензії за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

«Карантинні обмеження і, зокрема, навчання онлайн стали особливо гострою проблемою для малозабезпечених сімей. Адже в учнів, які не мають ґаджетів для занять вдома, практично забрали можливість навчатися у школі. Для того, аби хоча б частково розв’язати цю проблему, на Львівщині реалізовують проєкт “Подаруй дитині ноутбук”», – йдеться у повідомленні організаторів.

Техніка має бути справна, неушкоджена. Незначний ремонт та оновлення системи проведуть волонтери.

Зібрані ноутбуки розподілять між двома благодійними фондами «Карітас Львів» і «Сестри Даліли». Вони опікуються дітками із малозабезпечених родин, а також дітьми з рідкісними недугами, зокрема, легеневою гіпертензією.

«Можна залишити повідомлення на нашій сторінці у Facebook і ми приїдемо заберемо ноутбук. Також можна техніку привезти самостійно за адресою: Львів, вул. Глибока, 12», – зазначив очільник громадської організації «Інший Підхід» Дмитро Якимець.

Запит є великий. Організація ставить для себе за ціль 30 ноутбуків. Але водночас тут сподіваються на значно більшу кількість.

Ті хто не можуть долучитися технічно, можуть допомогти фінансово. Кошти можна перерахувати на рахунок громадської організації із цільовим призначення «Подаруй дитині ноутбук».

Більше про благодійні можливості до Щедрого вівторка за посиланням.