Що одягнути на Новий рік: поради стиліста

На зміну білому металевому щуру приходить рік білого металевого бика. Він за східним календарем почне правити 12 лютого. Відтак білий колір, який був популярним цього літа буде і надалі в тренді. Одягатися у білі тони, а особливо зустрічати Новий рік у білих сукнях чи костюмах радить і професійна стилістка Наталія Новіцька.

«Білий колір символізує чистоту, новизну, переродження і надію. На початку року як ніколи актуально започаткувати надію і віру у переродження. Тобі ваш рік буде легшим, кращим і життя зміниться у кращому напрямку».

Щороку Інститут кольору Pantone називає головні кольори наступного року. У 2021-му – це будуть сірий та жовтий.

 «Головні кольори наступного року – це сірий та яскравий жовтий. Дуже рідко інститут визначає два кольори, але цьогоріч – це пов’язано із прагненням людей до стабільності, впевненості, що символізує сірий колір. І яскраво-жовтий – це колір надії, радості». 

Наталія Новіцька додає, що кожна людина – це насамперед особистість. Відтак одягайтеся у ту кольорову гаму, яка робить вас щасливими.

Аби новорічний образ був завершеним ми поцікавилася у професійної візажистки Надії Ґордон, який макіяж підібрати для зустрічі Нового року.  

«Варто звернути увагу на світлі, стримані відтінки: білий сріблястий і тілесний ідеально підійдуть для зустрічі Нового року. Зараз у тренді графіка. Стрілки у різних інтерпретаціях. Я рекомендую намалювати стрілку за допомогою рідкої сріблястої підводки. Або можна нанести на  відкриті ділянки тіла сяючу пудру».

Зважаючи, що пандемія внесла свої корективи і більшість зустрічатиме Новий рік вдома, то нехай це не заважає вам гарно виглядати. Створюйте свій настрій так як хоче того ваша душа. Будете ви у жовтій піжамі чи сріблястій сукні зустрічати новий рік – неважливо. Головне аби поруч із вами були ваші рідні та друзі.

Фото: Pixabay

Анастасія МЕЛЬНИК